Celerová pomazánka à la humr
Recept ještě nebyl hodnocenChystáte pohoštění nebo si chcete připravit lahodnou svačinu? Celerová pomazánka osvěží váš repertoár. Někdy se jí také říká falešný humr. Kromě celeru dodá pomazánce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chystáte pohoštění nebo si chcete připravit lahodnou svačinu? Celerová pomazánka osvěží váš repertoár. Někdy se jí také říká falešný humr. Kromě celeru dodá pomazánce…
Maso v celku osolíme, rozpustíme máslo a rychle maso opečeme z obou stran. Poté maso vyjmeme. Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celer.Přidáme…
Bezinková limonáda je perfektním osvěžením v parných dnech. Krásně voní, její chuť je zajímavá a navíc je opravdu velice snadná na přípravu. Stačí jen pár dní vydržet a…
Ochutnejte tento skvělý a osvěžující jahodovo-rebarborový koláč ovoněný vanilkou a zasypaný drobenkou. Na přípravu nejsou použity žádné živočišné produkty, takže si na…
Klasický recept i pro začátečníky, jak lehce bez námahy připravit chutný zákusek s jakýmkoliv letním nebo kompotovaným ovocem. Pokud bychom chtěli použít ovoce mražené,…
Ryby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…
Jemné palačinky plněné nadýchanou tvarohovou hmotou odlehčenou sněhem z bílků se zrovna rozplynou na jazyku. Můžeme podávat jako dezert po lehkém obědě nebo jako lákavou…
Jemné palačinky plněné nadýchanou tvarohovou hmotou odlehčenou sněhem z bílků se zrovna rozplynou na jazyku. Můžeme podávat jako dezert po lehkém obědě nebo jako lákavou…
Stonky zeleru umyjeme, ak treba, "fúziky" odstránime (ako u fazuľových luskov), pokrájame.Jablko ošúpeme, pokrájame na malé kúsky.Vajcia uvaríme, olúpeme a pokrájame.Pór…
Pojďme si upéct koláče! Vyzkoušejte tento recept na koláče z majonézy plněné výtečnou tvarohovou náplní. Díky majonéze bude těsto krásně vláčné a koláče zaručeně sklidí…
Máte rádi grilovaná kuřata, ale přemýšlíte, jak na ideální propečení a křupavou kurčičku? S tímto receptem toho snadno dosáhnete. Pivní plechovka, bude sloužit jako…
Lívance většinou připravujeme z řídkého kynutého těsta. Tady jsou kvasnice nahrazené práškem do pečiva, což umožní jejich pečení ihned bez čekání na vykynutí. Nahrazením…
Dokonalé moučníky tvoří těsto a náplň. Připravte si s námi výbornou tvarohovou náplň, která je hotová za pár minut. Velmi oblíbená je do buchet, závinů a koláčů, ze…
Pokrájenou slaninu rozpustíme v kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a pokrájenou zeleninu a osmažíme do růžova. Pak přidáme na plátky pokrájené maso, divoké koření a…
Přírodní likér založený na účincích česneku a schopnosti citronu pohlcovat nežádoucí pachy. Někteří pravidelní uživatelé mu připisují až zázračné účinky. Možná se s…
smícháme tvaroh, mléko a žloutky. přidáme vanilkové cukry, pudinky a šťávu z půlky citronu. bílky s cukrem ušleháme a opatrně přidáme do těsta. těsto nalijeme do…
Citronový koláč. Velmi oblíbený ve francouzsky mluvících zemích. Lahodná a osvěžující citronová chuť a křehké těsto spolu velmi přesvědčivě ladí. A kopec ochuceného…
Bezinkový med s tóny citrusů uvítáte jak v létě, tak i v zimě. Květy bezu uvaříte s citronem a pomerančem, takže se ke sladké chuti dokonale přidá i ta kyselejší. Další…
Chcete ochutnat chřest jinak než s holandskou omáčkou? Vyzkoušejte ho obalit v trojobalu a osmažit. Křupavý chřest je výtečný jako rychlá večeře podávaný s čerstvým…
Další oblíbené jídlo z jednoho hrnce, kde můžete využít svou fantazii, nebo zužitkovat, co vám překáží v lednici. Kuřecí maso s pečenými bramborami je jistota a vše co…
Dokonalá úprava vepřové kýty, která potěší vaše chuťové pohárky. S rýží nebo houskovým knedlíkem tvoří dokonalou představu nedělního oběda. Česnek dodá přiměřenou…
Svíčková omáčka je královna tradičních českých jídel i svátečních tabulí. Křehký plátek hovězího masa, jemná omáčka, nadýchaný knedlík a šlehačka s brusinkami potěší…
Pokud si dáte práci se zpracováním srdce, uvaříte z něj velmi zdravý a chutný pokrm. Poduste vepřová srdce s restovanou zeleninou a vývarem, omáčku rozmixujte a…
Už naše prababičky věděly, jak ze základních surovin připravit dokonalé pohoštění. Pokud máte dostatek bezových květů a nechcete je všechny použít na řízky, připravte si…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami