Kuře na smetaně s houbami a krupicovými noky
Recept ještě nebyl hodnocenKuře, nebo králičí maso si naporcujeme na porce, prošpikujeme slaninou a osolíme. Opečeme ze všech stran na oleji a odložíme bokem. Na oleji, kde jsme maso opékali si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,50 g |
– nasycené | 5,95 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 10,21 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuře, nebo králičí maso si naporcujeme na porce, prošpikujeme slaninou a osolíme. Opečeme ze všech stran na oleji a odložíme bokem. Na oleji, kde jsme maso opékali si…
Pekáček vymažeme máslem. Kuřecí díly omyjeme, osušíme, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme a posypeme kořením. Mezi jednotlivé díly masa vložíme celé stroužky česneku,…
Kuře naporcujeme na 8 dílů, osolíme a obalíme ve sladké a pálivé paprice. Na pekáč nakrájíme na kousky rajčata, papriky, pórek, houby a na zeleninu poklademe kuřecí díly…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jahodové hrudky s jogurtem zalité čokoládou jsou rychle hotové. Na ledový hit Tik Toku stačí jen pár ingrediencí a dost místa v mrazáku
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu