Garam Masala #1
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte si koření a pokud používáte nějaké koření již v mleté formě, tak jej dejte stranou. Rozpalte pánev na středním plamenu (bez oleje) a když je horká přesypte do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 498 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Připravte si koření a pokud používáte nějaké koření již v mleté formě, tak jej dejte stranou. Rozpalte pánev na středním plamenu (bez oleje) a když je horká přesypte do…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Stoleté Hašlerky léčily slavné zpěváky. Ten, který jim dal jméno, skončil v koncentračním táboře
Kdy sbírat blahodárnou mátu? Ze svěží byliny vyrobíte super limonádu i pikantní čatní
Svatomartinské akce: Kam zajít na kaldoun, kam na husičkový guláš a kde mají nejlepší lokše?