Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 885 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 7,66 g |
Vláknina | 0,66 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 37,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla ve staré kuchařce, kterou mi věnovala babička, a protože tu takový ještě není a mohl by někoho inspirovat, dovolila jsem si jej přidat. Takže: (zatím) bez fotky, ale brzy se na hovězí po burgundsku chystám, tak ji pak přidám .-)
Bouquet garni: svazeček z petrželové natě, bobkového listu, tymiánu, někdy i majoránky a česneku svázaný nití a vložený do nádoby, v níž se vaří maso.
Citováno: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/bo... .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2018 21:22
12. 4. 2018 21:21
12. 4. 2018 21:19
12. 2. 2014 22:44
30. 7. 2013 20:40
P.S. Mrkev dávám taky, i když v původním receptu psaná není
28. 7. 2013 14:17
13. 5. 2013 14:17
13. 5. 2013 13:58
13. 5. 2013 13:06
13. 5. 2013 12:58
13. 5. 2013 11:46
13. 5. 2013 11:16
13. 5. 2013 11:12
13. 5. 2013 11:10
13. 5. 2013 10:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 23 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak snadno vyrobit bylinkové máslo? Jaké bylinky se do něj hodí nejlépe? S námi to zvládne každý
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Konfitovaný česnek používají v luxusních restauracích: Podle našeho podrobného návodu není problém si ho připravit doma
Další recepty
Tématické fráze: burgundské hovězí hovězí burgundské na víně hovězí bourguignon hovězí burgundské burgundske maso hovězí kýta po burgundsku burgundská vepřová kýta hovězi bourgignon boeuf bourguignon burgunskě hovězí hovězí po burbunsku boeuf bourguignon recept francouzská kuchařka julie child hovězí burgignon hovězí burgundská burgunské hovězího masa hovězí po francouzku burgundske burgundská hovězí burgundske hovězí maso
Suroviny: kýta hovězí, bůček vepřový uzený, cibulka, bouquet garni, sádlo, víno červené, mouka polohrubá, sůl, pepř, ořech muškátový
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x7l
18 názorů