Vinná klobása pečená v troubě (bez tuku)
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchý recept pro všechny masožravce na rychlou večeři či oběd. Pečeme bez tuku, takže se vyhneme případnému nepříjemnému připálení. Podáváme nejlépe s bramborovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 059 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jednoduchý recept pro všechny masožravce na rychlou večeři či oběd. Pečeme bez tuku, takže se vyhneme případnému nepříjemnému připálení. Podáváme nejlépe s bramborovou…
Vinnou klobásu si dopřáváme k štědrovečerní večeři a povětšinou smaženou. Vyzkoušejte ji však připravit trochu jinak, pečenou na lůžku ze zelí, brambor a jablek.…
Vinná klobása nemusí být podávána fádně s kaší. Zkuste pro jednou využít její tvárnost při přípravě slaného koláče se zeleninou. Naprosto geniální je využití tortill…
Znáte zapékance nebo také šoldry? Jde o zapečenou vinnou klobásu v kynutém těstě, jídlo, které se na Těšínsku podává jako tradiční na Bílou sobotu nebo o Velikonoční…
Nové brambory dobře omyjeme a vaříme v osolené vodě s kmínem, kurkumou a uzenou paprikou. Brambory vaříme do poloměkka. Brambory slijeme. Vinnou klobásu svineme do tvaru…
Klobásu zatočíme do šneků a zafixujeme špejlí. Potřeme solamylem smíchaným se sojovou omáčkou a poklademe na plech s pečícím papírem do trouby rozehřáté na 170 stupňů…
Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do šneka (množství vyjde asi na 4 ks), sepneme špejlí skrz a krátce smažíme na oleji. Pak šneky vyskládáme do pekáče.Na pánvi…
Listové těsto vyválíme na jeden velký plát. Ze střívek vymačkáme všechen obsah vinné klobásy a potřeme jím rozprostřený plát listového těsta.Posypeme pažitkou nebo…
Do dvou litrů osolené vody dáme vařit dvě pokrájené cibule i se slupkou, tři neoloupané stroužky česneku a hovězí maso, pokrájené na kostičky. Po hodině pomalého…
Klobásku rozdělíme na 4 díly, zavineme je do pevných šneků a spíchneme krátkou grilovací jehlou (lze použít i špejli, nejlépe s hrotem, ale tu před propichováním…
Klobásy stočíme a spíchneme párátkem nebo špejlí.Dáme do zapékací nádoby, podlijeme trochou vody a dáme do trouby na 180°C asi na 20 minut.Vyjmeme z trouby a na klobásy…
Do zapékacího pekáče dáme rozehřát sádlo, z vinné klobásy si uděláme šneky, které zajistíme špejlí, trochu je okořeníme tymiánem a opečeme z obou stran jen mírně a…
Klobásu svinutou do šneku a zajištěnou špejlí jemně posypeme grilovacím kořením a zprudka opečeme po obou stranách. Pak ji nakrájíme na 3-4 cm špalíčky. Brambory…
Klobásu rozdělte na čtyři porce, stočte do šneku a propíchněte špejlí.Obalte v mouce, ve vajíčku se solí( já nesolila) a ve strouhance s majoránkou. Na pánvi pomalu…
Nejprve si uděláme nádivku, do mísy si vymačkáme vinnou klobásu, povolený listový špenát, smetanu, koření Hungaria, jemně nakrájenou cibuli, česnek, promícháme a…
Brambory oloupeme, nastrouháme najemno, dáme na vál, doprostřed uděláme důlek, vklepneme do něj vejce, osolíme, přisypeme prosátou mouku a vypracujeme těsto.Těsto…
Vinnou klobásu rozdělte na menší, asi 4-6 cm dlouhé klobásky. Na požadovaném místě je vždy několikrát zakruťte a oddělte nožem. Pórek nakrájejte na kolečka, kapustičky…
Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do tří šneků, sepneme špejlí a z obou stran krátce osmažíme na oleji.Šneky vyskládáme do pekáče. Na pánvi osmahneme slaninu…
Nejdříve si připravíme náplň - na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony. Osolíme a opepříme a orestujeme.Zvlášť si dáme do…
Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, papriku na čtverečky. Poklademe do pekáčku, nejdřív cibuli a pak pórek s paprikou.Stočíme klobásu a položíme na zeleninu. Postříkáme…
Z vinné klobásy do misky vymačkáme vnitřek, přidáme vajíčko, nahrubo strouhaný sýr, pepř, popř. trochu soli, a nasekanou zelenou lahůdkovou cibulku. Přidáme na troše…
Masové plátky hodně naklepeme přes umělohmotný sáček, osolíme, opepříme a necháme odpočívat, než si uděláme směs. Vinnou klobásu si vymačkáme ze střívka do misky, dáme…
Žampiony oloupeme a odstraníme nožičky. Cibuli nakrájíme najemno, nožky žampionů také nakrájíme na menší kousky a obojí osmahneme na oleji. Vinnou klobásu vytlačíme ze…
Na 1 PL sádla osmahneme cibuli, česnek a cukr, necháme zkaramelizovat, přidáme červenou papriku. Na tento základ dáme zelí a chvilku dusíme.Zapneme troubu na 190 °C.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Znáte ačokču? Tuhle zdravou „paprikookurku“ si můžete zasadit na zahrádce!
Dieta, která vás nezruinuje: 10 potravin, co zeštíhlí postavu a ušetří peněženku