Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí kolínka si opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Kolínka bohatě osolíme, opepříme, potřeme zlehka olejem a bohatě posypeme nasekaným rozmarýnem. Takto ochucená…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 707 kJ / 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,80 g |
– nasycené | 4,57 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,47 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 52 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jehněčí kolínka si opláchneme, očistíme a dobře osušíme. Kolínka bohatě osolíme, opepříme, potřeme zlehka olejem a bohatě posypeme nasekaným rozmarýnem. Takto ochucená…
Kolínka vložíme do zapékací mísy(nebo pekáčku), osolíme a posypeme tymiánem. Cibulku se slaninou a česnekem nakrájíme a smahneme na pánvi, poté vsypeme do pekáčku ke…
Jehněčí kolínko vložíme do pekáče, nasolíme, přidáme několik větviček čerstvého rozmarýnu. Podlijeme červeným vínem a balzamikovým octem a dusíme. V případě potřeby…
Kolena nařízneme nožem a prošpikujeme česnekem. Důkladně do nich vetřeme sůl. Cibuli pokrájíme na větší kousky a v rozpáleném hrnci na středním ohni ji orestujeme na…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Hospodský, segedínský, nebo fazolový? Češi guláš milují. Jaký je ten nejlepší?
Dá se nahradit nebo ubrat drahý cukr při pečení? Cukrář Josef Maršálek má řešení, které může využít každý
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí