Buchta s dýní
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi jednoduchý moučník, který má v sobě nenápadně schovanou dýni. Základní těsto z mouky, cukru a oleje však můžete doplnit i jiným ovocem, které máte zrovna na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 182 kJ / 43 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Velmi jednoduchý moučník, který má v sobě nenápadně schovanou dýni. Základní těsto z mouky, cukru a oleje však můžete doplnit i jiným ovocem, které máte zrovna na…
Všechny suroviny smícháme, ovoce ještě pokrájím na menší kousky.Vylijeme na vymazaný plech a dáme péct na 180° tak na 30 minut ( kontroluju špejlí).
V míse vyšleháme vajíčka do pěny a pak postupně přidáváme cukr, zakysanou smetanu, mouku promíchanou s práškem do perníku, olej, mléko, vanilkový cukr, skořici, rum,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Dokonale nazdobeno: Jak umíchat co nejlepší bílkovou polevu na perníčky
Startuje třetí řada Peče celá země: Jde o masáž chuťových buněk, říká Bebarová. Zapomeňte na diety, dodává Landová
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů