Dort s beruškami
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus promažeme marmeládou a krémem a proložíme ovocem. Obmažeme i boky a vrch dortu a dáme dobře ztuhnout. Pak již zdobíme podle vlastní fantazie.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Korpus promažeme marmeládou a krémem a proložíme ovocem. Obmažeme i boky a vrch dortu a dáme dobře ztuhnout. Pak již zdobíme podle vlastní fantazie.
Upečeme korpus, rozřízneme, pomažeme šlehačkou ušlehanou se ztužovačem a nakrájíme meruňky, nebo broskve. Přiložíme vrchní část korpusu a začneme zdobit cukrářkým sáčkem…
Korpus jsem se inspirovala dle Isahu: http://www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-olejovy-korpus-na-dort/ Na krém jsem si nejprve ušlehala pařížskou šlehačku, pak…
Korpus: vejce vyšlehat s cukrem a vanilkou do pevné pěny, potom přidáváme tenkým pramínkem olej. Mouku smícháme s prdopečem pomalu střídavě s mlékem …
Snažila som sa:-) vyčariť barbie , no a tu je výsledok č.1 a č.2
korpus: bílky s cukrem vyšleháme do tuhého sněhu až nám začnou tvořit špičky, žloutky postupně vyšleháme s olejem do pěny, do pěny ze žloutky a oleje postupně…
Omyté maso vložíme do studené vody, osolíme a zvolna přivedeme k varu. Odebereme vznikající "šum", přidáme svazek libečku, cibuli (vcelku, zbavenou vnější "slupky"),…
Z korpusu vykrajujeme různé tvary, připravíme si nad párou čokoládu. Tvary namáčíme do čokolády a dáme na taliř. Nakonec posypeme zdobením (jakékoliv zdobení) a dáme…
dort potřený máslovým krémem a potažený pravým marcipánem
Jelikož nemám formu, tak jsem si srdce namalovala na čtvrtku a korpus podle ní vyřízla. Jinak postup na korpusy a krémy najdete u mých dalších receptů, jen bych se…
Z kakaového korpusu vytvoříme hlavní část pily a z vanikového vytvoříme roládu jako poleno. Každý plát jsem nejprve potřela marmeládou a potom krémem. Potáhneme…
Korpus odrežeme na požadovaný výsledný tvar. Jednotlivé vrstvy natrieme džemom a plnou (alebo len džemom). Po jednotlivých farbách rozvaľkáme marcipán na tenké pláty,…
Korpus : Vyšlehám vejce s cukrem a přidám mouku. Na kakaový korpus jsem přidala 4 lžíce kakaa. Peču na pečícím papíře 170 - 180 °C. Upekla jsem 2 světlé korpusy a…
jen pro inspiraci :-) dělala jsem Kačence ke 4 narozeninám :-)
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Musaka: Dokonalý balkánský pokrm vylepší jedna obyčejná surovina. Víte která?
Jídelní rozmary slavných: Brad Pitt propaguje veganství, ale na tomhle šťavnatém burgeru by si určitě pochutnal
Dýňový cheesecake voní vanilkou a je vláčný. Jak ho nejlépe připravit, poradil semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky