Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost hovězí morková - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ruský boršč z papiňáku

Ruský boršč z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Recept je pro velký 8 litrový tlakový hrnecPřímo v hrnci na rozpuštěné slanině zpěníme cibulku.Všechno maso nakrájíme na drobné kousky. Taktéž všechnu zeleninu a…

oring

95 min

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Krkovička v copánku

Krkovička v copánku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa na pracovní ploše podložíme potravinářskou folií. Folii (nebo větší igelitový sáček) dáme i shora a maso naklepeme.Každý plát masa rozřízneme na 3 díly, ale…

Anna Kocikova

60 min

Guláš trošku jinak

Guláš trošku jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme si hovězí vývar z morkové kosti.Na sádle zesklovatíme cibuli.Přidáme vepřové maso (na guláš preferuji plec). Až se lehce zatáhne, přidáme sůl, pepř, sladkou…

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více