Zapečené smetanovo - sýrové těstoviny
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si podle návodu uvaříme zvolený druh těstovin. V míse smícháme smetanu s vejcem, osolíme, přidáme tavené sýry a nastrouhaný Eidam. Vše důkladně promícháme. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 491 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,60 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si podle návodu uvaříme zvolený druh těstovin. V míse smícháme smetanu s vejcem, osolíme, přidáme tavené sýry a nastrouhaný Eidam. Vše důkladně promícháme. …
Veku rozřízneme v půlce, vydlabem (vydlabané vložíme do misky) přidáme pomazánkové máslo, rozkrájenou cibuli, vejce, salám rozetřený česnek, nebo bylinkovo – česnekové…
Vejce uvaříme, krabí tyčky zalijeme horkou vodou z varné konve. Máslo vyšleháme s teplým žloutkem do pěny. Přidáme smetanito, nastrouhaný tvrdý sýr a pomazánkové máslo…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Novoroční čočka pro bohatství a štěstí: Uvařte si ji třeba podle Čiriny Košíkové, oblíbené kuchařky Václava Havla
Rakletování aneb tavení sýrů: Chutná a efektní zábava, kterou na podzim nahradíte grilování
Tradiční hostina na Boží hod: Jak na kaštanovou polévku a křupavou kachnu?