Filet z pstruha na fenyklu a pórku
Recept ještě nebyl hodnocenRybu osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Grilujeme z obou stran aspoň 6 minut.Brambory jen očistíme a nakrájíme na kolečka, které uvaříme v osolené vodě.Na pánvi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybu osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Grilujeme z obou stran aspoň 6 minut.Brambory jen očistíme a nakrájíme na kolečka, které uvaříme v osolené vodě.Na pánvi…
Jestli máte rádi syté zeleninové polévky s luštěninou, zkuste tuto podle našeho receptu. Lehce připomíná složením a chutí indickou kuchyni. Každopádně zasytí a může…
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme kurkumu, zamícháme a zalijeme vývarem přibližně 1 cm nad brambory, které přidáme nakrájené na kostky. Osolíme,…
Ochutnejte toto vyborné bezmasé jídlo, které je díky indickému koření plné vůní a chutí. Směs cizrny, zeleniny a žampionů v omáčce zjemněné kokosovým mlékem chutná…
Indické placky čapátí jsou většinou jen z mouky a vody. Opékáme je krátce, nasucho na pánvi. K nim můžeme servírovat tuhle dušenou, pikantní zeleninovou směs nabitou…
Chcete-li hořčici jemnější, tak hořčičná semínka umelte nebo rozdrťte v hmoždíři. Vložte do mixeru nebo do misky, používáte-li mixer tyčový, přidejte lžíci převařeného a…
Dobrým doplňkem zdravého jídelníčku je červená čočka, která je bohatá nejen na vlákninu, ale i na bílkoviny. Pikantní čočku, dochucenou kurkumou a koriandrem, využijete…
Gnocchi uvaříme podle návodu. Na pánvi, nejlépe wok, rozehřejeme olej a přidáme na kostičky česnek a cibuli. Necháme jen zesklovatět. Dále přidáme nakrájenou mrkev a…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisované stroužky česneku. Pak přidáme na kousky nakrájený řapíkatý celer a na kolečka nakrájenou mrkev. Vše krátce…
Maso nejdříve nakrájíme na nudličky a okořeníme solí, pepřem, chilli, kari, kurkumou, paprikou a sušeným česnekem, přidáme kečup, hořčici, pokapeme worcesterem a trochu…
Smíchala jsem asafetidu s 2 lžícemi vody. Přidala jsem jí do jogurtu a dobře promíchala. Marinádu jsem dobře promíchala s masem. Marovala jsem ho 30 minut. Nejlépe přes…
Vydatná omáčka ve které se kořením nešetřilo, voní houbami, je jemná po smetaně a při svátečním obědě si na ní pochutná jistě celá rodina. Podáváme s nadýchaným domácím…
Na oleji osmažíme nasekanou cibuli a kořenovou zeleninu – mrkev, petržel a celer v libovolném poměru. Přidáme mořské plody – v tomto receptu jsou použity 2 sáčky…
Králičí maso osolíme a naložíme so směsi ze 4 lžic oleje, utřeného česneku, nadrobno nakrájené cibule a citronové šťávy a koření. Necháme v lednici přes noc. Na druhý…
Filet z jakékoli ryby nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji osmahneme nakrájený česnek, řapíkatý celer a přidáme kousky ryby. Osolíme, přidáme chilli, kurkumu a…
Brambory zbavíme slupky a nakrájíme na tenké plátky přibližně 1x2 cm, cibuli nakrájíme na drobno. Připravené brambory smícháme s cibulí, rozmraženým hráškem, solí,…
Brambory zbavíme slupky a nakrájíme na tenké plátky přibližně 1x2 cm, cibuli nakrájíme na drobno. Připravené brambory smícháme s cibulí, rozmraženým hráškem, solí,…
Nejprve jsem naložila kuřecí nudličky. K nudličkám kuřete jsem přidala garam masala, nastrouhaný stroužek česneku, trochu nastrouhanýho zázvoru, sůl, pepř, olej a bílý…
Exotické pokrmy a chutě jsou skvělou příležitostí, jak se alespoň na chvíli přenést do jiné země. Tento recept na ostrou polévku vám přiblíží chutě Asie a přinese vám…
Maso si nakrájím na větší kousky, osolím, opeřím a vložím do marinády. Tu si připravím ze vajec, papriky, kurkumy, škrobu a trochu soli. Nechám v ní alespoň hodinu…
Skopovou kýtu nakrájíme na kostky. Smícháme olej - jednu lžíci, sůl,kurkumu, curry, nové koření a chilli. Vzniklou pastu smícháme s masem a necháme přes noc odležet.Na…
Krkovičku prošpikujeme slaninou, a naložíme přes noc do marinády smíchané z cibule, koření, rozmarýnu, worchestru a oleje. Druhý den pečeme na rozpáleném tuku v…
Vzal jsem asi něco přes půl kila mletého masa, na kostky nakrájel půl housky pletýnky, rozkrájel ji na kostečky, přelil silným slepičím vývarem a nechal ho do housky…
Pokud hledáte tip na výborné bezmasé jídlo, tento recept vás jistě potěší. Cizrnu uvaříte s rajčatovým protlakem a spoustou voňavého koření. Na závěr ji ještě zjemníte…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Tvarohové hrnečkové řezy: Koláč z kakaového těsta s osvěžující tvarohovou náplní je rychlý a lehce ho zvládne i začátečník