Lilkovo-paprikový salát
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěnou papriku nakrájíme na větší kousky, stejně tak lilek, který rozkrojíme podélně a vybereme případně ošklivý střed. Ve woku na rozpáleném oleji restujeme asi pět…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěnou papriku nakrájíme na větší kousky, stejně tak lilek, který rozkrojíme podélně a vybereme případně ošklivý střed. Ve woku na rozpáleném oleji restujeme asi pět…
ze surovin na preferment umícháme hladké těstíčko, které necháme zakryté asi 10-12 hodiny kynout.Pak přidáme zbytek surovin, vymísíme těsto a necháme ho kynout přibližně…
Připravíme marinádu na maso. Smícháme dvě lžíce oleje, dvě lžíce sójové omáčky, lžíci medu, lžíci kečupu a ½ lžičky kořenící směsi na čínu. Krůtí maso nakrájíme na…
Lilek podélně rozpůlíme, každou půlku vydlabeme tak, aby zůstal cca 1 cm dužniny se slupkou, vnitřky osolíme a necháme 2 hodiny vypotit. Potom opláchneme a osušíme…
Tian je další francouzská klasika, která se prosazuje i české kuchyni. Tuto barevnou zapečenou zeleninovou směs lze upravit na mnoho způsobů. Lze do něj přidat i různé…
Oběd, nebo večeře, kterou připravíte na jednom plechu. Množství surovin a koření, si můžete upravit podle počtu strávníků. Výhodou těchto v troubě pečených maso…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 22. 5. 2024 18:06