Mandlovo-makové hvězdičky
Recept ještě nebyl hodnocenZe všech surovin kromě marmelády vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout.Těsto vyválíme a vypichujeme hvězdičky, v polovině vypíchneme středy.Pečeme při 170°C…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ze všech surovin kromě marmelády vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout.Těsto vyválíme a vypichujeme hvězdičky, v polovině vypíchneme středy.Pečeme při 170°C…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Buřty na pivu můžete připravit na sto způsobů. Některá pravidla se ovšem musí dodržet pokaždé, jinak budete zklamaní
Mouky, jak je (ne)znáte: Nač se hodí čočková, kaštanová a k čemu banánová?
Horký nápoj Mokrý vrata: Jak na vylepšenou verzi svařáku podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka?