Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jidáše pečeme na Zelený čtvrtek před Velikonoci. Jejich tvary by měly připomínat provaz, na kterém se oběsil Jidáš. Tradičně se připravují z kynutého těsta. Těsto z…

recepty73

135 min

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jidáše pečeme na Zelený čtvrtek před Velikonoci. Jejich tvary by měly připomínat provaz, na kterém se oběsil Jidáš. Tradičně se připravují z kynutého těsta. Těsto z…

recepty73

135 min

Pomlázky z kynutého těsta

Pomlázky z kynutého těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kynuté těsto je velmi tvárné a dává nám tak možnost z něj tvarovat a péct libovolné pečivo. K Velikonocům tak můžeme použít tento recept, ve kterém najdeme návod na to,…

Merylas

18 min

Pomlázky z kynutého těsta

Pomlázky z kynutého těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kynuté těsto je velmi tvárné a dává nám tak možnost z něj tvarovat a péct libovolné pečivo. K Velikonocům tak můžeme použít tento recept, ve kterém najdeme návod na to,…

Merylas

18 min

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Velikonoce bez spousty sladkých dobrot si nikdo nedovede představit. Na Zelený čtvrtek nezapomeňte upéct jidáše, které voní po medu, rumu a symbolizují plodnost a…

recepty73

50 min

Pstruh plněný houbami

Pstruh plněný houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…

Steak de Grande

Steak de Grande

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto…

Pasha

10 min

Velikonoční jidáše řezané

Velikonoční jidáše řezané

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Toto sladké kynuté pečivo se tradičně podává na Zelený čtvrtek. V tomto receptu si přípravu usnadníme tak, že jednotlivé jidáše netvarujeme, ale ukrajujeme z rolády,…

PaCaOl

50 min

Velikonoční jidáše řezané

Velikonoční jidáše řezané

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Toto sladké kynuté pečivo se tradičně podává na Zelený čtvrtek. V tomto receptu si přípravu usnadníme tak, že jednotlivé jidáše netvarujeme, ale ukrajujeme z rolády,…

PaCaOl

50 min

Velikonoční věnec (Hot cross buns)

Velikonoční věnec (Hot cross buns)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kříž na těchto bocháncích má svůj původ v pradávných pohanských zvycích, symbolizuje 4 roční období. Později se jimi označoval Velký pátek a Ukřižování. Křížové bochánky…

MishkaCZ

55 min

Velikonoční věnec (Hot cross buns)

Velikonoční věnec (Hot cross buns)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kříž na těchto bocháncích má svůj původ v pradávných pohanských zvycích, symbolizuje 4 roční období. Později se jimi označoval Velký pátek a Ukřižování. Křížové bochánky…

MishkaCZ

55 min

Velikonoční věnec /s predstihom/

Velikonoční věnec /s predstihom/

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Náš velikonoční stůl můžeme ozdobit pěkným věncem, na který poklademe malé květy. Připravíme ho z kynutého těsta a naplníme výbornou ořechovou náplní a rozinkami…

Danculka

70 min

Velikonoční perníková chaloupka

Velikonoční perníková chaloupka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Krásně nazdobená perníková chaloupka může být ozdobou jak vánoční, tak velikonoční tabule. Odměnou za trpělivost, při její náročnější přípravě, vám budou rozzářené oči…

calpana

75 min

1 888 889 890 891

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více