Domácí nutella
Recept ještě nebyl hodnocenVše rozmixujeme v mixéru - čím lepší mixér, tím hladší konzistence (chce to opravdu výkonný mixér). Pokud by byla směs moc suchá, přilijte trošku mléka nebo vody, aby se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 121 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše rozmixujeme v mixéru - čím lepší mixér, tím hladší konzistence (chce to opravdu výkonný mixér). Pokud by byla směs moc suchá, přilijte trošku mléka nebo vody, aby se…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Proč i do sladkého těsta patří špetka soli? Odhalte magii chuťových kombinací
Mýty a fakta: Pomáhají rostlinám mléko, kávová sedlina, skořápky či popel z cigaret? Pozor na chyby, které mohou škodit
Pečte zdravě a bez lepku: Snadnou ořechovou bábovku i rýžové lívance si zamilujete