Snídaňové lívanečky s přídavkem musli
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy nastrouháme nahrubo jablka (dala jsem neoloupaná a vůbec to nevadilo), přidáme vejce, cukr, sůl a kefír a zamícháme. Vsypeme musli, mouku, řádně promísíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 3,75 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy nastrouháme nahrubo jablka (dala jsem neoloupaná a vůbec to nevadilo), přidáme vejce, cukr, sůl a kefír a zamícháme. Vsypeme musli, mouku, řádně promísíme a…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak na kuře na zelenině: Dopřejte si ho v mnoha obměnách. Upečte ho na kořenové zelenině i na zelí
Dřevěné vařečky a obracečky: Jak o ně správně pečovat a proč nikdy nepoužít myčku ani drátěnku?
Těstovinový salát z pečeného kuřete chutná královsky: Využijete nejen maso, ale i výpek pro chuť a kůži pro křupavou posypku