Dukanova dieta Tvarohove nocky jako priloha
Recept ještě nebyl hodnocenDo mixeru dame otruby a nechame parkrat protocit na sucho, abychom ziskali neco podobného mouce, pridame skrob, sul a vejce, znovu nechame parkrat protocit a na zaver…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mixeru dame otruby a nechame parkrat protocit na sucho, abychom ziskali neco podobného mouce, pridame skrob, sul a vejce, znovu nechame parkrat protocit a na zaver…
V domácí pekárně program těsto. Vykynuté těsto propracujeme na vále a vytvoříme 10 žemliček, uprostřed nařízneme ostrým nožem a ještě necháme kynout asi 15 minut než se…
Ušleháme žloutky s cukrem, přidáváme olej, pak část mouky se skořicí a kakaem, mléko, nastrouhaná jablka,prosypeme kokosem a otrubami, promícháme a nakonec zbytek mouky…
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Po signálu přidáme…
Než vykvasí rozkvásek, uvaříme si pšenici a měkkou necháme odkapat a zchládnout. K vykvašenému rozkvásku (ten můj byl už po 4 hodinách) přidáme zbytek surovin, smícháme…
V misce nejprve smíchejte všechny suché suroviny, poté přidejte mléko a vodu. Vše promíchejte. Půlku vzniklé hmoty dejte na plech vyložený pečícím papírem. Hmota se…
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Po signálu můžeme…
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Pečeme na celozrnný…
Suroviny dáme do pekárne v poradí od tekutých po sypké, ak máme čerstvé droždie zamrazené, dávame ho s tekutinami, ak máme droždie čerstvé alebo sušené, dávame ho na…
Do pekárny vložíme nejprve tekuté (včetně kvásku) a poté sypké ingredience. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby nebyly v kontaktu se solí. Po signálu přidáme…
Na plechu necháme asi 30 minut kynout. Pak pomašlujeme vejcem a pečeme při 180°C / 15 minut.
(potřebných 200 g kvásku získáme smícháním 20 g kvásku, 90 g vody a 90 g žitné chlebové mouky, které necháme asi 12 hodin vykvasit – záleží na teplotě okolí) …
Cuketu umeleme nebo nastrouháme. Vložíme ji do pekárny jako první, poté mouku a kmín. Do jednoho rohu sůl a do druhého cukr. Kvasnice navrch do důlku v mouce tak, aby…
těsto: všechny přísady smícháme, a dáme na pečící papír péct na 180st. nátěr: všechny přísady rozmixujem /kdo má rád česnek tak ať si ho tam dá víc/ Plňka: porek…
1. Všechny druhy mouky a žitných otrub vsypte do větší mísy a promícháme. U prostřed vyhloubíme důlek a dejte do něj rozdrobené droždí prozpuštěné ve třech lžících…
Do mísy si navážíme 800g hladké mouky, uděláme dva důlky, do jednoho rozdrobíme droždí, které zalejeme 200ml teplé vody, posypeme špetkou cukru a soli a necháme 20 min…
Suroviny na rozkvas dobře promícháme a zakyryté necháme kvasit asi 10 hodin. Zároveň uděláme záparu - oboje zrno pomeleme v tříštivém kávomlýnku na hrubší šrot, přidáme…
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Droždí rozdrobíme na mouku. Před posledním mícháním přidáme zbylé suroviny. Pečeme na program klasik "normální",…
Nabobtnaný šrot i všechny ostatní suroviny dáme do pekárny (nejprve tekutiny, pak sypké) a použijeme program Celozrnný (déle kyne i peče).
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Redakční výběr: 10 nejlepších vychytávek do kuchyně, které šetří peníze i čas. Tenhle rýžovar, strouhač i sekáček si zamilujete
7 tipů, jak nejlépe mrazit potraviny: Co potřebují jahody a jak mrazit slaninu i koláče, aby pak byly perfektní
Probuďte svou kreativitu! Snadný způsob, jak doma vyrobit máslo s příchutí