Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nivové kapustičky s čuníkem

Nivové kapustičky s čuníkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vepřové nakrájíme na plátečky (něco jako panenka - čili menší), naklepeme, nasolíme, opepříme, posypeme slabě sladkou paprikou, a obalíme v mouce, rozpálíme olej a poté…

Václavky (bedly, hlíva) s kroupami

Václavky (bedly, hlíva) s kroupami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji osmažíme cibuli dozlatova, přidáme okapané zelí, osolíme, osladíme a pod poklicí dusíme do změknutí. Podlévat většinou nemusíme, jelikož přidáním cukru zelí…

Postrouhaná pomazánka

Postrouhaná pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a oloupeme. Přes hrubé struhadlo si do mísy nastrouháme natvrdo vařená vejce, měkký salám, oloupanou cibuli, kyselé okurky.…

Kvestr

30 min

Václavkové kuličky

Václavkové kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Hubová zmes : Orestujeme na malé kocky narezanú slaninu spolu s 1 narezanou cibuľou. Pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme asi 20 minút. Huby vydusíme,…

tejaja

60 min

Portobello (nejen) s uzeným sýrem

Portobello (nejen) s uzeným sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony portobello očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které drobně pokrájíme.Na drobně pokrájeném špeku osmažíme pokrájené nohy od žampionů a dále přidáme krátce…

recepty73

50 min

Sekaná v rýžové postýlce

Sekaná v rýžové postýlce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ryžu uvaríme v osolenom mlieku do hustej kaše. Ešte do teplej ryžovej kaše vmiešame sneh z bielka. Mäso zmiešame s vločkami, žĺtkom, soľou, paprikou, čiernym korením,…

tejaja

90 min

Sekaná v rýžové postýlce

Sekaná v rýžové postýlce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ryžu uvaríme v osolenom mlieku do hustej kaše. Ešte do teplej ryžovej kaše vmiešame sneh z bielka. Mäso zmiešame s vločkami, žĺtkom, soľou, paprikou, čiernym korením,…

tejaja

90 min

Treska se smetanovým přelivem

Treska se smetanovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova.Smažené filety odložíme na…

1 304 305 306 307 308 321

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli