Medové plátky
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi medové řezy ale netroufáte si na pečení medových plátů? Tento recept počítá s jistou úlevou a zároveň nešidí chuť. Spojení medu a ořechů přímo volá o přípravu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 656 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 12,60 g |
– nasycené | 3,80 g |
– nenasycené | 8,80 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 61,00 g |
– cukry | 36,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Máte rádi medové řezy ale netroufáte si na pečení medových plátů? Tento recept počítá s jistou úlevou a zároveň nešidí chuť. Spojení medu a ořechů přímo volá o přípravu…
Medové pláty si rozložíme a pokapeme je všechny opatrně kávou, nebo rumovou trestí a necháme tak den až dva dny, v chladnější mistnosti nebo v chladničce. Kdo si ale…
Chystáte se vyzkoušet nové druhy vánočního cukroví? Máme pro vás jednoduchý a lahodný recept na nepečené kuličky, které chutnají jako oblíbený medovník nebo Marlenka.…
Vlašské ořechy nastrouháme nebo rozmixujeme v sekáčku potravin do požadované zrnitosti.Máslo smícháme (prošleháme) s neuvařeným Salkem.Přidáme trochu ořechů a necháme…
2 pláty položíme na plech, trochu mlieka dáme variť spolu s cukrom, vo zvyšnom mlieku rozmiešame Zlaté klasy a žĺtok, vylejeme to do vriaceho mlieka. Uvaríme hustý…
Piškoty namažeme vybranou surovinou, vrstvou asi 2 mm a slepíme k sobě. Připravíme sirup, pokud je hustý, můžeme ho lehce zředit vodou.Do další misky připravíme…
Spojení medu a ořechů k zimě prostě patří a k Vánocům obzvlášť. Upečené a nadrobené medové pláty spojíme s karamelovou náplní do úhledných kuliček a celé je pak obalíme…
Spojení medu a ořechů k zimě prostě patří a k Vánocům obzvlášť. Upečené a nadrobené medové pláty spojíme s karamelovou náplní do úhledných kuliček a celé je pak obalíme…
Medové pláty pokapeme rumem nebo trestí. Ke změklému máslu zašleháme pokrájený banán, Salko, nadrcené mandle a přidáme mascarpone. Vše vyšleháme do hladkého krému.…
Zhruba 250 ml džusu odebereme, metličkou v něm rozmícháme želatinu a necháme nabobtnat. Pak buď ve vodní lázni, nebo pozvolna přímo na plotýnce za stálého míchání…
Medové pláty si rozložíme. Můžeme je prokapat šťávou, kávou nebo rumem, ale kdo si chce nechat moučník s krémem delší dobu v chladu, pak není třeba medové pláty…
Jahody očistíme , propláchneme a nakrájíme na kostky. Přendáme do misky přidáme cukr krystal a promícháme. Necháme pár minut odležet. Mezi tím si připravíme mascarpone…
myslím že na klasiku není třeba,vkládám pro inspiraci
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
5 kroků k dokonalému sushi. Připravte nejznámější maki rolky skoro jako v japonské restauraci
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
10 nejlepších receptů z čočky: Dáte si skvělou polévku, pikantní pomazánku nebo vláčné čočkové sušenky?