Kančí se šípkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenKančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 661 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 3,14 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma…
V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…
Zvěřina se pomalu stává vzácností v našem jídelníčku. Je to proto, že není moc dostupná a tak si odvykáme i její specifické chuti. Přitom je to maso velice zdravé,…
Maso nakrájíme na větší kousky, zhruba 4x4 cm, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Pekáč vymažeme sádlem a vložíme na něj maso. Posypeme sladkou i pálivou paprikou,…
Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaníny, pokrájenou na…
Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, poctivě prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádou.Maso následně…
Z pomerančů ostrým nožíkem seřízneme slupku i se spodní bílou částí. Odkrojíme pár tenkých plátků na ozdobu a zbytek pomerančů nakrájíme na větší dílky. Cibuli…
Kančí plec naporcujeme na stejnoměrné kostky. Mletým kmínem a solí bohatě potřeme naporcovanou plec. Maso uložíme nejméně na 5 hodin do lednice. Maso prudce opečeme na…
Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři vytvořenou marinádou. Maso následně potřeme hořčicovou…
Maso nejprve prošpikujeme slaninou, osolíme a dáme do pekáče. Posypeme drceným kmínem a zbytkem slaniny, nakrájené na kostičky. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na…
V kastrolu na rozehřátém oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, které prudce ze všech stran osmažíme.Celer nastrouháme na hrubém…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Došla vám strouhanka nebo olej? Díky našim tipům štědrovečerní menu v pohodě dokončíte
Jídelníček Sarah Ferguson: Exmanželka britského prince Andrewa miluje makrelu a ujíždí na ovocných bonbónech
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější