Panenka v panence
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájime nadrobno oloupané žampiony, klobásu a asi 10dkg anglické slaniny (zbytek necháme na později). Z vepřové panenky si z obou stran odkrojíme koncové špičky a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nakrájime nadrobno oloupané žampiony, klobásu a asi 10dkg anglické slaniny (zbytek necháme na později). Z vepřové panenky si z obou stran odkrojíme koncové špičky a…
Zeleninu očistíme. Brambory a mrkev nakrájíme na kostičky,papriku na proužky. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.Klobásu nakrájíme na kolečka a dáme ji…
Papriku nakrájíme na kousky, rajčata na půlky, cibulku na kolečka.Na horkou pánev s nepřilnavým dnem vložíme všechny suroviny najednou, použijeme vysokou teplotu. Jemně…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Maléry v kuchyni: Náprava přesolené polévky, zakaleného vývaru i "zdrclé" omáčky podle postupů našich babiček
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun
Českem s chutí: Poznejte pikador a dejte si Budvar ke kaprovi. Ochutnejte jižní Čechy!