Řepa cukrová - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 164 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 7,20 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Křehké řezy à la kolínské řepánky
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si připravíme nádivku. Cukrovou řepu očistíme, uvaříme doměkka a vychladlou nastrouháme na hrubší nudličky. Mák umeleme, spaříme horkou vodou (můžeme použít…
Variace na kolínské řepánky bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si připravíme nádivku. Cukrovou řepu očistíme, uvaříme doměkka a vychladlou nastrouháme na hrubší nudličky. Mák umeleme, spaříme horkou vodou (můžeme použít…
Kynutá bábovka s makovo - řepnou nádivkou a švestkami
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy prosejeme mouku, přidáme sůl, uděláme důlek, do něj dáme cukr, rozdrobíme droždí a zalijeme vlažným mlékem. Necháme droždí vykypět, přidáme vejce, vlahou heru,…
Řepánky po našem
Recept ještě nebyl hodnocenNáplň: řepu oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle do kastrolu, přilijeme mléko a povaříme téměř doměkka s cca třemi lžícemi cukru, vanilkovým cukrem a citronovou…
Řepánkový závin
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekárny dáme nejprve "mokré" suroviny, na ně mouku smíchanou se solí, cukrem a práškem do pečiva a navrch rozdrobíme kvasnice. Necháme na program Těsto prohníst a…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 20 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32