Sekaná roláda v bůčkovém kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenNejlépe večer umícháme směs na sekanou, v míse vidličkou rozmačkáme tvarůžky společně se smetanou.Přidáme mleté maso, nakrájenou cibuli, pepř a nejlépe rukama důkladně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejlépe večer umícháme směs na sekanou, v míse vidličkou rozmačkáme tvarůžky společně se smetanou.Přidáme mleté maso, nakrájenou cibuli, pepř a nejlépe rukama důkladně…
Prsa opláchneme, osušíme a prořízneme do tvaru motýlích křídel. Ze lžíce oleje a špetky koření si připravíme marinádu, kterou vetřeme do připraveného masa, vložíme do…
Těsto rozdělíme na polovinu. První vyválíme tak, aby asi o 3-4 cm převyšovala dno pečicí formy. Formu plátem vyložíme a rovnoměrně posypeme strouhankou. Dno…
Přidáno před 35 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Klasické zákusky v maxi formě: Upečte si větrník, trdelník nebo kokosky na plech!