Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si uvaříme vývar, nejlépe v tlakovém hrnci cca 45 minut. Nesolíme, nekořeníme.Po uvaření jej scedíme, osolíme, okořeníme pepřem, solí, pokud chceme, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve si uvaříme vývar, nejlépe v tlakovém hrnci cca 45 minut. Nesolíme, nekořeníme.Po uvaření jej scedíme, osolíme, okořeníme pepřem, solí, pokud chceme, přidáme…
Tuřín oloupeme a pokrájíme ho na zhruba stejně velké kostičky, které uvaříme doměkka - na skus, v osolené vodě s trochou citronové šťávy nebo octa (místo toho můžeme…
Uvaříme houby a tortellini (dle návodu). Na pánvi osmažíme cibulku nakrájenou najemno, přidáme nakrájenou klobásu a gothaj a vše restujeme. Přidáme nakrájená rajčata. …
Salám pokrájíme na kostičky a orestujem,přidáme 2 balíčky mražené zeleniny s kukuřicí a necháme podusit.Když je zelenina měkká přidáme 1celé máslo a chvíli podusíme.Pak…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49