Kyselá polévka se smaženými vajíčky
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si namočíme houby do vody (pokud máme velké plátky hub, podrtíme je - já je rozmačkám v ruce), ale jen tak, aby byly ponořené. Mezitím všechny smetany vlijeme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 220 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 8,90 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Nejprve si namočíme houby do vody (pokud máme velké plátky hub, podrtíme je - já je rozmačkám v ruce), ale jen tak, aby byly ponořené. Mezitím všechny smetany vlijeme do…
Na oleji osmažit oloupané a nakrájené brambory. Do pekáče naskládat opečené brambory, polít 3 lžičkama oleje z brambor, navrch naskládat uzeninu, šunku, slaninu …
Mandlove lupienky oprazime na suchej panvici. Nechame vychladnut. Brokolicu rozdelime na ruzicky a nad parou ju sparime, pripadne dame do mierne osolenej vriacej vody…
Z mlieka, krupice a cukru uvariť hustú kašu, po odstavení hneď pridať smotanu a premiešať. Rozdeliť na 3 časti. 1. biela - pridať vanilkový cukor 2. ružová - džem 3.…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Holka u plotny radí: Jak udělat masopustní boží milosti, křehotinky, fánky či květinky? Jedno těsto nabízí mnoho možností
Rakytníkový džem je nejlepší z vylisované šťávy. Jeho chuti prospěje přidání skořice nebo kardamomu
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště