Rybí filé s chřestem
Recept ještě nebyl hodnocenVynikající minutka, kde kombinací křehkého chřestu a jemného rybího masa znásobíme chuťový požitek. Pokrm je jednoduchý na přípravu a závěrečným použitím grilu je i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vynikající minutka, kde kombinací křehkého chřestu a jemného rybího masa znásobíme chuťový požitek. Pokrm je jednoduchý na přípravu a závěrečným použitím grilu je i…
Chřest je sezónní a oblíbenou surovinou na jaře. Můžeme ho zakomponovat do různých pokrmů. V tomto receptu jej přidáme do směsi zapečených brambor. Doplníme je…
Jednoduchý recept na chutnou a vydatnou večeři z jednoho pekáčku, po které se můžou utlouct nejen děti, ale i dospělí. Řeč je o zapečených šunkoflecích s několika druhy…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
Prsa nakrájíme na malé řízečky. Osolíme je a posypeme kořením. Rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme, ale krátce, jen co zbělá a zatáhne se.Oloupané brambory a rajčata…
Název pavé, jehož původ bychom našli ve Francii, je označení zvláštního postupu pokládky diamantů do šperků či kamenů do dlažby. A právě tímto způsobem jsou pokládány…
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Slijeme a promícháme s olejem. Cibuli a kedlubnu očistíme, oloupeme, houby očistíme a vše nakrájíme na kostky. Omytá rajčata…
Hlavičky očistíme a vykrojíme z nich zbytek nožek.Sýr nastrouháme, čabajku i nožky žampionů nakrájíme na jemno. Špenát spaříme, zchladíme, opatrně z něj vymačkáme vodu…
Zeleninu očistíme, cibulku nakrájíme nadrobno, celer a mrkev nastrouháme na hrubém struhadle. Sýr nastrouháme na jemných slzičkách.Vše dáme do mísy, přidáme rýži, vejce…
Brambory jsou velmi oblíbenou a tvárnou surovinou k přípravě různých pokrmů. Nejčastěji jsou to přílohy. S tímto receptem si můžete připravit chutné bramborové krokety s…
Rychlovka z vašich oblíbených párků a listového těsta, která je skvělou volbou jako pohoštění pro hosty. Určitě je ocení i děti jako rychlou a hravou večeři. Dip k…
Mrkev a celer nastrouháme na jemné nudličky a prozatím dáme bokem.Na oleji orestujeme mleté maso. Přidáme utřený česnek, celer, mrkev, sůl, pepř, majoránku, oregano a…
Papriky nemusíme nalézt na stole jen v tradiční úpravě s omáčkou. Zkuste letní vymazlenou verzi plněných a poté zapečených paprik. Náplň z šunky sýra a bylinek je lehce…
Slané muffiny jsou vděčné občerstvení i rychlá večeře. Ve vláčném muffinu se ukrývá sýrová náplň, porce je tak akorát do dětské ruky nebo svačinového boxíku. Vyzkoušejte…
Plněné masové kapsy jsou zpravidla svátečním pokrmem. Dovnitř plátku masa zabalíme lístky čerstvého špenátu, kousek sýru a plátek šunky. Z výpeku, který nám vznikne po…
Ochutnejte Mexiko! Quesadilla s kuřecím masem a sýrem poslouží jako výborná večeře nebo lehký oběd v parném počasí. Její příprava je jednoduchá, nezabere mnoho času a…
Nevíte jaké chlebíčky připravit na silvestrovskou či narozeninovou oslavu? Zkuste tento recept na dva ne úplně tradiční druhy - s matjesem na červené řepě a se sýrovou…
Gratinované brambory jsou velmi oblíbenou a nenáročnou přílohou. Plátky brambor proložené sýrem, zalité smatanou a zapečené. Gratinované brambory z Franci se hodí k…
Večer k filmu, na posezení s přáteli nebo i třeba s sebou na piknik o letní noci venku. Na všechny tyto příležitosti můžete připravit skvěle křupavé tortillové chipsy s…
Nejrůznější rolády se staly v poslední době velmi oblíbeným předkrmem, dají se libovolně naplnit nejrůznějšími pomazánkami, zeleninou i šunkou. Pokrájenou roládu můžete…
Na rozpáleném oleji osmahneme dosklovata na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek a necháme rozvonět. Pak přidáme mleté maso, koření, sůl, pepř a…
Mleté řízky jsou lahodně šťavnaté a křehké. Nemusíte je vždy smažit, je dokonce i zdravější je upéct v troubě. Pro ještě lepší chuť je podložte krájenou cibulí a do…
Vhodnou formu lehce vytřeme máslem, i boky. Krajíčky poklademe celé dno a vyplníme i mezery. Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme.Všechnu zeleninu, sýry i šunku…
Ředkvičky a sýr nastrouháme na jemném struhadle do misky. Ochutíme jemně strouhaným česnekem, solí a pepřem, přidáme majolku nebo zakysanku (můžeme namíchat) dle…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Dort pro prezidenta T. G. Masaryka: S vůní mandlí a čokolády podle receptu slavné Marie Janků-Sandtnerové chutná božsky
Voňavý a zdravý nápoj plný chuti? Italská káva z oblasti Barolo!
Rychlé obědy hotové do 30 minut: Udělejte si koprovku, krůtí řízky nebo plněnou tortillu!