Zálesácké kotlety
Recept ještě nebyl hodnocenKotlety naklepeme, nařízneme po okrajích a mírně osolíme. Cibuli nastrouháme, přidáme utřený česnek, hořčici, worcester, vegetu, kari koření, čili koření, solamyl a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 343 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,00 g |
Sůl | 55,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kotlety naklepeme, nařízneme po okrajích a mírně osolíme. Cibuli nastrouháme, přidáme utřený česnek, hořčici, worcester, vegetu, kari koření, čili koření, solamyl a…
Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou Vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky Hermelínu, přehneme okraje, sklepneme nebo sepneme…
Přidáno před 23 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na univerzální tymiánový sirup. Má blahodárné účinky na zdraví, říká odbornice
Malá řeznická abeceda: Jak si správně vybrat hovězí na pečení a co dělat s veverkou?
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně