Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Recept ještě nebyl hodnocenKuře na paprice miluje většina z nás už od dětství, ale s chutí si ho dáme i v dospělosti. Jemné a šťavnaté maso ve smetanové omáčce ochucené sladkou paprikou podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 39 kJ / 9 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,33 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuře na paprice miluje většina z nás už od dětství, ale s chutí si ho dáme i v dospělosti. Jemné a šťavnaté maso ve smetanové omáčce ochucené sladkou paprikou podáváme s…
S italským risottem toho sice nemá moc společného, ale je to poctivé české rizoto, které máme rádi s porcí strouhaného sýra a kyselou okurkou, položenou vedle úhledného…
Velmi jednoduchá úprava kuřecího nebo slepičího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. Kuřecí maso je zdrojem zinku a zvyšuje imunitu. Obzvláště v dětském…
Šťavnatá kuřecí stehna jsou marinovaná a pak pečená v troubě. Příprava není nijak složitá, takže ji zvládne úplně každý. Jakmile pikantní pečená kuřecí stehna jednou…
Pečené kuřecí čtvrtky, vonící po tymiánu, servírované se smetanovou žampionovou omáčkou, jsou ideální volbou k obědu, či večeři. Vaši strávníci se budou doslova…
Tato výborná kuřecí polévka má díky základu z mrkve krásnou žlutou barvu. Posilňující polévka, kterou vařily už naše babičky, chutná skvěle a díky knedlíčkům z mrkve a…
Máte chuť na kuře na smetaně? V tlakovém hrnci máte oběd hotový za pár minut a téměř bez práce. Místo klasické smetany použijete zakysanou, která dodá omáčce osvěžující…
Šťavnatými kuřecími prsíčky v omáčce z výpeku a bílého vína podávanými se zeleninovou přílohou, hranolky nebo opečenými bramborami, příjemně překvapíte každého strávníka…
Kuřecí prsa v jemné omáčce budou skvělou večeří, kterou se zavděčíte i těm nejnáročnějším strávníkům a připraví ji i začátečníci. Ke smetanové omáčce z kuřecího vývaru…
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete…
Rychlá omáčka dochucená worcesterem, se strouhaným vejcem doplní skvěle jemné plátky krůtího masa. Podušené maso poté můžeme doplnit jakoukoliv vhodnou přílohou.…
Krásná zelená barva a jemná konzistence, přesně to splňuje hráškový krém podle našeho receptu. Ideální je hrášek mražený, ale použít můžete i čerstvý. Díky smetaně je…
Kuřecí maso ovoněné kombinací bylinek, česneku a cibule ve smetanové omáčce se hodí jako rychlá večeře nebo vydatný oběd. Pro milovníky omáček na těstoviny je to ideální…
Snadný recept na rychlý oběd. Je to vlastně odlehčenější variace na americké mac and cheese. Brokolice je šikovně schovaná, že ji nevyplivnou ani odpůrci zeleniny.…
Jemné rizoto krémové konzistence provoněné parmezánem ocení každý milovník italské kuchyně. Připravte ho ozdobené blanšírovaným zeleným chřestem a posypané parmezánem a…
Vepřové maso nakrájené na nudličky opékáme asi 3 minuty na jedné lžíci rostlinného oleje.Nakrájíme mrkev, papriku a celerový stonek. Stroužky česneku nasekáme. Žampiony…
Zapečené kuřecí maso se žampióny a sýrem má své místo v našem přehledu víkendových obědů, které se uvaří téměř bez práce. Vše stačí jen nakrájet, dát na pekáček a upéct.…
Kuřecí maso lze připravit na mnoho způsobů, díky naložení v jogurtu maso báječně zkřehne. Opečené prsní plátky v krémové smetanové omáčce budou chutnat s různými…
Poctivá houbová polévka zahuštěná jíškou, ochucená koprem a octem, na závěr zjemněná smetanou, vás zasytí i zahřeje a navíc chutná jako ta od babičky. Podáváme ji se…
Kuracie maso nakrajame na rezanceky a osolime. V panvici zohrejeme olej a maso orestujeme na silnom ohni zo vsetkych stran. Vyberieme z panvice a odlozime bokom do…
I když příprava tohoto jídla zabere poměrně hodně času, určitě to stojí za to. Dlouze pečený kohout v omáčce s celerem, cibulí a hořčicí vám určitě zachutná a stane se…
Kuřecí maso, nakrájené na nudličky okořeníme a orestujeme v rozehřátém tuku.Přidáme na kolečka nakrájený pórek, na nudličky nakrájenou šunku a krátce orestujeme. Po…
Kuřecí křídla pro opravdové gurmány. Marináda z jednoduchých a dostupných ingrediencí spolu s kuřecím masem tvoří dokonalou kombinaci chutí a vůní. Můžeme je připravit v…
Kuřecí stehna vykostíme, odblaníme, omyjeme studenou vodou, osolíme a opepříme.Na pánvi s poklicí rozehřejeme máslo a kousky kuřete z obou stran restujeme. Podlijeme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami