Josef Maršálek má pro vás nachystáno spoustu vynikajících receptů
Josef Maršálek je pekař a cukrář, který se věnuje pečení již od svých 15 let. V kuchyni objevil svůj svět, kde může experimentovat s různými chutěmi a využít své kreativity. Každý koláč, dort nebo chleba je pro něj kouskem umění. Pečení je pro něj něco, jak sdílet lásku.
Josef Maršálek a pořad Buchty po ránu
Pořadem České televize s názvem Buchty po ránu provází známá dvojice, cukrář Josef Maršálek a herečka Tereza Bebarová. Ti společně před zraky diváků pekli po dvacet nedělí známé i méně známé sladké i slané dobroty a přidali i tajné triky a rady, jak si s pečením poradit. Pořad Buchty po ránu naleznete na iVysílání České televize.
Nejoblíbenější recepty Josefa Maršálka
Josef Maršálek nabízí spoustu skvělých receptů. Mezi nejoblíbenější patří kynuté koblihy, valašské frgály, žloutkové věnečky, nadýchaná bublanina, luxusní kremrole či čokoládový nebo punčový dort, ale i slané recepty, jako je bramborový quiche či pizza langoš.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Maléry v kuchyni: Rady, jak zachránit zkažené polévky a triky, jak je vylepšit
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici