Karamel je laskomina, která chutná i samotná a těžko se jí odolává
Karamel je, ačkoli to možná netušíte, potravinářské barvivo, které najdeme v pečivu nebo v omáčkách. Co asi tušíte spíš, je, že je karamel součástí cukrovinek, především cucavých bonbónů. Jeho použití je však mnohem širší.
Slaný karamel
Slaný karamel je hitem několika posledních let a jeho milovníci ho jsou schopní použít naprosto do všeho. Hodí se do krémů, jako poleva na dort nebo zmrzlinu, ale skvělý je i samotný. Jeho výroba chce trpělivost, ale stojí za to.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na fantastický pečený česnek, který vylepší chuť pomazánky i bramborové kaše? Takhle snadno se dělá
Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet