Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zbylo vám po obalování řízků trochu vajíčka, mouky a strouhanky? Přece to nevyhodíme. Co tedy s tím? Snadná pomoc. Máme pro vás několik nápadů, jak zbylé suroviny efektivně zužitkovat.

Ne vždy odhadneme množství surovin k obalení tak, aby vyšly přesně. Poslední kousky se také v minimu vejce nebo strouhanky obalují špatně. Pak vymýšlíme, co se zbytky mouky, vejce i strouhanky, protože zcela vyhodit - to je škodaKdo má slepice, nemá obvykle s využitím zbytků potíže. Ale co my ostatní?

Co se zbytky po obalování řízků

Nabízíme několik tipů. Vyberte to, co vám nejvíce vyhovuje.

Začátečníci možná ocení video, jak připravit smažený květák.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky