Zkuste rychlé a snadné Cordon Bleu z toastového chleba. S videonávodem to jde samo
Řízek je způsob úpravy masa, který najdeme snad ve všech jídelních lístcích. Je to naprosto pochopitelné, řízky má totiž rád skutečně každý. V různých státech najdeme různé druhy řízků, přičemž ve Francii je to řízek z telecího masa zvaný Cordon Bleu.
Na speciální variantu francouzského Cordon Bleu z toustového chleba budeme potřebovat jen několik surovin. Ty typické, které Cordon Bleu dělají Cordon Bleu, zůstávají – šunka a sýr ementálského typu.
Jak na přípravu Cordon Bleu z toastového chleba
Je to snadné a rychlé, než uvaříte přílohu, je řízek hotový.
- Rozválíme plátky toustového chleba a z každého vykrojíme kolečko.
- Na každé kolečko poklademe sýr, šunku a znovu sýr a přikryjeme druhým kolečkem z toastového chleba.
- Připravený základ obalíme v rozkvedlaném vejci a ve strouhance z kukuřičných lupínků.
- Obalený řízek upečeme v horkovzdušné fritéze.
Hotový Cordon Bleu neskutečně krásně křupe.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Komentáře