7 oblíbených receptů s Nivou: Sýr se uplatní ve studené i teplé kuchyni
Niva patří do velké rodiny sýrů a v kuchyni najde uplatnění především v pokrmech chuťově výraznějších, určených pro dospělé. Přidáváme ji do salátů a pomazánek, výtečně se hodí do zapékaných pokrmů i do pečiva. Můžeme ji využít do omáček i polévek. Vybrali jsme pro vás recepty, které pravidelně sklízí úspěch.
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Mleté řízky známe pod názvem "holandské". Připravují se z tučnějšího masa, které po namletí smícháme s mlékem, dochutíme a necháme odležet. Pak přidáme ještě strouhaný sýr (obvykle eidam, ale tentokrát nivu) a tvoříme placičky, které obalujeme v trojobalu a smažíme. Řízky jsou výborné s bramborovou kaší.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 30 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím plnit palačinky naslano? Vyzkoušejte je se sýrem, zeleninou či masem. Výsledek vás nadchne
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Komentáře