7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?
Kachny a husy patří k slavnostním pokrmům. Často je upravujeme při posvícení nebo na Vánoce. Do našeho přehledu jsme vybrali ty nejžádanější recepty.
Možností na úpravu kachního masa je mnoho. Můžeme péct zvlášť prsa jako minutku, konfitovat stehna nebo upéct celou kachnu plněnou nádivkou nebo jablky. Při pečení celé kachny se osvědčilo tzv. pomalé pečení, které způsobí velmi měkké a šťavnaté maso. Známý a vynikající je i recept na kachnu na pomerančích.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 19 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 22 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Komentáře