Velikonoční hnízda z čokolády a tyčinek: Podle videonávodu je hravě zvládnete
Velikonoce se pomalu ale jistě blíží, a my máme pro vás skvělý tip na krásnou velikonoční dekoraci, kterou můžete po velikonočních svátcích dokonce i sníst. Připravte si s námi dokonalá velikonoční hnízda z čokolády a křupavých tyčinek.
Máte rádi originální výzdobu, ale došla vám inspirace? Máme pro vás skvělý tip na sladká velikonoční hnízda, připravená z rozpuštěné čokolády a lahodných křupavých tyčinek. Jejich přípravou zabavíte i vaše děti, které budou výsledkem určitě nadšeny. Nazdobit je můžete podle vaší inspirace, např. čokoládovými vajíčky nebo barevnými lentilkami, které jednoduše koupíte v obchodě.
Mohlo by vás zajímat
Velikonoční hnízda z tyčinek
Na jejich přípravu budete potřebovat vysokoprocentní čokoládu a tyčinky.
- Čokoládu nalámejte na menší kousky a nechte rozpustit ve vodní lázni.
- Tyčinky si nalámejte na menší kousky.
- Menší kousky tyčinek namočte do rozpuštěné čokolády a promíchejte.
- Plech vyložte pečicím papírem a začněte tvarovat hnízda.
- Hotová hnízda ozdobte. Na ozdobu můžete použít čokoládová vajíčka.
- Na závěr nechte ztuhnout.
K Velikonocům neodmyslitelně patří sladký kynutý mazanec s rozinkami a mandlemi nebo dokonale nazdobený velikonoční beránek.
Do komentáře nám dejte vědět, jak se vám čokoládová hnízda povedla a čím jste je nazdobili. Budeme se těšit.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Šlehačkový beránek s mákem voní kávou a díky polevě vydrží dlouho vláčný
Velikonoční tradice a recepty: Svátky jara voní mazancem a nejsou jen o pomlázce
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Komentáře