uvařila 1. 6. 2014 20:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2014 20:05
brambory rané, okurky sterilované, smetana zakysaná, hořčice dijonská, olej olivový, petrželka hladkolistá, rukola, cibule, ocet vinný, sůl hrubá, pepř, sůl mořská
Přidáno před 51 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny