uvařila 23. 11. 2014 13:44
carolina reaper - nejpálivější paprička na světě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 11. 2014 13:44
carolina reaper - nejpálivější paprička na světě
mrkev, cibule, rajče, chilli paprika čerstvá, ocet, cukr, olej olivový extra virgin, římský kmín mletý, pepř, koření oregáno, tymián, bazalka čerstvá, petrželka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Drobenka je ozdobou každého koláče. Aby byla křupavá, je třeba dodržet poměr ingrediencí, vůni jí dodá skořice nebo vanilka
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo