uvařil 19. 2. 2010 16:23
málo omáčky a hodně fazolek, tak to máme nejradši
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2010 16:23
málo omáčky a hodně fazolek, tak to máme nejradši
fazolky mražené, slanina uzená, mouka hladká, masox, voda, kopr, smetana zakysaná
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Prosluněné Toskánsko je rájem gurmánských zážitků. Tahle místní rajčatová polévka s bílým chlebem nemá chybu
Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor