uvařila 17. 4. 2013 22:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2013 22:44
koleno jehněčí, máslo, cibule, česnek, pepř černý, bobkový list, protlak rajčatový, rozmarýn, víno červené suché, vývar drůbeží, celer, mrkev, petržel, sůl, pepř, celer, cibule, brambory, máslo, máslo, mléko, smetana 33%, sůl
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Tesco uvádí svoji první řadu výrobků ve 100% recyklovatelných obalech