uvařila 16. 3. 2022 06:45
Krůtí plátek v hořčicovo-smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2022 06:45
Krůtí plátek v hořčicovo-smetanové omáčce
maso krůtí, cibulka, máslo, mouka hladká, voda, hořčice, smetana na vaření, sůl, pepř, koření grilovací, olej
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Když nemáte odličovač, použijte oliváč! 7 nečekaných využití olivového oleje mimo kuchyni
Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Příběh utopenců. Jak vznikla nejslavnější pochutina českých hospod a jak na ty nejlepší?