uvařila 4. 6. 2013 15:28
Piškotová bábovka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 6. 2013 15:28
Piškotová bábovka
vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, voda, kypřící prášek, sůl, kakao, tuk, strouhanka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Blíží se velikonoční vaječná smršť! Proč vajíčka nikdy neomývat a v jaké teplotě je skladovat?
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
4 tipy, jak se zbavit stresu z předvánočních nákupů a příprav