uvařil 9. 6. 2018 15:53
Uzený jazyk s celerovým pyré, omáčkou demi-glace a bramborovými knedlíky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 6. 2018 15:53
Uzený jazyk s celerovým pyré, omáčkou demi-glace a bramborovými knedlíky.
jazyk uzený, celer, smetana na vaření, sůl, pepř bílý, kečup sladký, omáčka sojová, cukr třtinový, omáčka chilli, česnek, demi glace, škrob kukuřičný, sůl, pepř, voda, brokolice
Přidáno před 57 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar