uvařil 5. 12. 2012 21:09
Ještě nedosmažená cibulka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 12. 2012 21:09
Ještě nedosmažená cibulka
uvařil 5. 12. 2012 21:09
Vývar na zalití guláše
uvařil 5. 12. 2012 21:09
Hotový segedin
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Vlevo: maso v hrnci připravené na zatáhnutí a vpravo: správně osmahnutá cibulka
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Náhled masa smíchaného s česnekem a solí, nahoru přidaným česnekem
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Zde je guláš již hotov
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Jak na lahodné kvašené houby krok za krokem: Delikatesa z lesa chutná skvěle a snadno se připravuje
Univerzální velikonoční těsto: Nadýchané mazance, medové jidášky i sladkou rozinkovou vánočku zvládnete levou zadní
Jak poznat v obchodě kvalitního uzeného lososa? Roli hraje barva i označení na obalu, všímat si musíme i metody uzení