uvařila 17. 1. 2012 23:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2012 23:28
mouka, cukr třtinový, mléko sojové, olej rostlinný, prášek do pečiva, šťáva citronová, jablko
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik