uvařila 18. 2. 2013 17:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 2. 2013 17:16
kýta vepřová, hořčice plnotučná, mouka hladká, sůl, pepř, kmín drcený, cibule, slanina anglická, česnek, olej, žampióny, bujón hovězí, smetana zakysaná, sýr tvrdý, solamyl
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Maléry v kuchyni: Náprava přesolené polévky, zakaleného vývaru i "zdrclé" omáčky podle postupů našich babiček
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun
Českem s chutí: Poznejte pikador a dejte si Budvar ke kaprovi. Ochutnejte jižní Čechy!