uvařil 24. 6. 2020 13:04
Zelňačka po Kadaňsku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 6. 2020 13:04
Zelňačka po Kadaňsku
brambory, voda, smetana zakysaná, cibule, klobása pikantní, bok uzený, zelí kysané, kmín celý, bobkový list, paprika sušená sladká, sůl, lák ze zelí
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Ředkvičkové listy končí v koši neprávem. Jsou skvělé pro obohacení polévek a vyrobíme z nich i tohle skvělé pesto
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova