Vyhodnocení a odměnění kuchařů a moderátorek 2022
4. 6. 2022 Web Toprecepty.cz
Jsme hrdí na to, že jsou Toprecepty.cz v České republice tou absolutní jedničkou mezi weby o vaření. Každý měsíc nás navštíví necelé 3 miliony lidí a vaše důvěra je pro nás obrovskou motivací i závazkem.
Milí přátelé,
máme za sebou téměř celou první polovinu roku 2022 a rádi bychom ji pro vás již dnes zhodnotili.
Novinky na webu
Na webu stále přibývají další, vymazlenější a dokonalejší videa. Návštěvníci Topreceptů.cz si mohou návštěvu webu zpestřit hlasováním v jednoduchých anketkách, které se mění podle sezóny. Váš názor nás zajímá!
V sekci Tipy a triky, které jsou plné užitečných rad a nápadů, dále přibývají nové, zajímavé články. Zavedli jsme mj. téma nazvané Top7, kde čtenáři najdou výběr toho nejlepšího z konkrétní kategorie či použité suroviny.
Nedílnou součástí našeho webu je magazín, náš on-line časopis o vaření, ale nejen o něm. Najdete zde vše podstatné ze světa jídla, ať už jde o tipy na zajímavé podniky, historii jednotlivých receptů, výběr kuchyňských spotřebičů, nebo speciální rubriky, věnované retro produktům, retro vaření či bylinkám. Spolupracujeme s předními šéfkuchaři a cukráři a přinášíme i rozhovory se zajímavými osobnostmi a informace z terénu. Mapujeme světovou kuchyni a představujeme vám orginální recepty na speciality z cizích zemí. Ale nejvíc se věnujeme kuchyni české a sezónní.
Knižní tituly edice Toprecepty.cz
Vloni před Vánocemi vyšly v edici Toprecepty.cz dvě nádherné kuchařky s našimi recepty a celostránkovými fotografiemi nazvané Naše kuchařka a Naše moučníky. Podle ohlasů čtenářů se obě knihy velice líbí a my z toho máme pochopitelně radost.
Neusnuli jsme na vavřínech a připravili jsme pro naše čtenáře další titul Naše kuchařka 2. Opět jde o výběr z našich nejlepších receptů, provázený krásnými fotografiemi. V prodeji bude kniha již v polovině června.
Poděkování našim členům
Velmi rádi jsme vybrali ty nejaktivnější z vás, kteří jste se svými přidanými recepty a fotografiemi zasloužili o to, aby byl náš web takový, jaký je. Plný dobrých receptů, pestrý, zajímavý, poučný i pěkný.
Odměny
Letošními odměnami jsou poukazy do eshopu https://www.grilykrby.cz/. Věříme, že si tam naši ocenění členové vyberou a zpestří si tak nejen letní grilování.
1. místo:
- Poukaz na nákup v hodnotě 5 000 Kč
- Poukaz na nákup v hodnotě 4 000 Kč
- Poukaz na nákup v hodnotě 3 000 Kč
- Poukaz na nákup v hodnotě 2 000 Kč
1.
místo
Počet receptů: 204
Počet fotografií: 261
Počet příspěvků: 272
Všechny recepty
2. místo
Počet receptů: 114 Počet fotografií: 230 Počet příspěvků: 1142 Všechny recepty
3. místo
Počet receptů: 69 Počet fotografií: 273 Počet příspěvků: 381 Všechny recepty
4. místo
Počet receptů: 32 Počet fotografií: 135 Počet příspěvků: 201 Všechny recepty
5. místo
Počet receptů: 17 Počet fotografií: 63 Počet příspěvků: 28 Všechny recepty
6. místo
Počet receptů: 28 Počet fotografií: 139 Počet příspěvků: 235 Všechny recepty
7. místo
Počet receptů: 22 Počet fotografií: 126 Počet příspěvků: 250 Všechny recepty
8. místo
Počet receptů: 12 Počet fotografií: 108 Počet příspěvků: 111 Všechny recepty
9. místo
Počet receptů: 42 Počet fotografií: 100 Počet příspěvků: 6 Všechny recepty
10. místo
Počet receptů: 14 Počet fotografií: 24 Počet příspěvků: 69 Všechny recepty
Stejně, jako ocenění členové naší velké topreceptové rodiny, se můžete dění na webu zúčastnit i Vy, milí čtenáři! Stačí se u nás zaregistrovat a vkládat své zajímavé a neotřelé recepty. Pokud k nim zároveň přidáte i fotografii hotového pokrmu, bude vložený recept dokonalý.
Moderátorky
Velmi rádi, s uznáním a díky zde chceme zmínit obětavou mravenčí práci našich moderátorek. Bez jejich pravidelné péče o web by nebyl jeho obsah takový, jaký je.
Děkujeme vám nejen za práci na úpravě receptů a poskytování rad našim uživatelům, ale také za pomoc při tvorbě kuchařek vydávaných v Edici Toprecepty.cz. Rovněž nesmíme zapomenout na nové články v sekci Tipy, triky, kde naši uživatelé často vyhledávají rady a mnohé z nich pak využívají ve své vlastní kuchyni.
Děkujeme vám!
Počet dnů v týmu: 5 757, od 27. 8. 2008
Počet dnů v týmu: 5 902, od 4. 4. 2008
Počet dnů v týmu: 5 897, od 9. 4. 2008
Počet dnů v týmu: 2 328, od 16. 1. 2018
Počet dnů v týmu: 871, od 12. 1. 2022
Počet dnů v týmu: 5 903, od 3. 4. 2008
Témata
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Historie pizzy a jak si ji upéct doma
Pizza a jak to s ní všechno začalo Pizza, oblíbené jídlo spojované s Itálií, měla své předchůdce už ve starověkém Řecku a Egyptě. První pizzerie… Číst více
Jídelníčky slavných: Brad Pitt spořádá plato vajec k snídani a nepije alkohol
Na stříbrném plátně se objevuje od roku 1987 a… Číst více
Ajvar je pikantní zeleninová směs, kterou využijeme na topinky, špagety nebo pizzu. Poradíme, jak vyrobit ajvar doma
Ajvar pochází ze Srbska, rozšířil se v zemích bývalé Jugoslávie a na Balkáně. Základem ajvaru jsou pečené červené papriky, lilky a nepovinně rajčata.… Číst více
Pizza podle Masterchefa potřebuje omáčku z čerstvých rajčat, buvolí mozzarellu a pár facek!
I když se pizza jeví jako poměrně jednoduchý a… Číst více
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte jednouchou nahou pizzu scondita! Je skvělá i na snídani
Po vánočním období, tak bohatém na dobroty všech… Číst více
Oblíbenou bazalku můžeme snadno pěstovat za oknem i na zahrádce. V těchto receptech najde ideální uplatnění
Na zahrádky ji lze sázet až od poloviny května, protože je citlivá na nízké teploty. Vyžaduje slunnou polohu a kyprou dobře prohnojenou půdu. Nesnáší… Číst více
15 nejoblíbenějších receptů na špagety: Inspirujte se výběrem z našeho receptáře
Těstoviny si můžeme připravovat také doma, na těsto využijeme pouze 3 ingredience - mléko, vejce a vodu. Z vyváleného plátu vykrajujeme těstoviny… Číst více
Jak se nezbláznit v kuchyni? Zapojte děti! S recepty pro nejmenší to půjde hravě
"Mami, co bude dneska k večeři?" A je to tady… Číst více
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Je nedílnou součástí provensálské kořenící směsi… Číst více
Historie neapolské pizzy: Oblíbená Margherita dostala název podle mlsné šlechtičny
Je všeobecně známo, že Italové považují tuhle… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Představujeme přehlednější, krásnější a lepší web. Zjistěte, co je nového a na co se ještě můžete těšit!
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
5 častých chyb při výrobě domácích sýrů: Jak jim předejít
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak urychlit a zefektivnit pletení housek? S naší vychytávkou bude rychle hotovo
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Komentáře
7. 6. 2022 15:59
6. 6. 2022 05:14
5. 6. 2022 22:22
5. 6. 2022 20:34
5. 6. 2022 19:05
5. 6. 2022 13:48
5. 6. 2022 13:32
5. 6. 2022 12:20
Obe nove rubriky (Tipy a triky + Magazin) jsou opravdu TOP, clanky a postrehy jsou velice zajimave, dobre napsane a jejich obsah profesionalni
Moderatorkam patri taky velke diky, jsou to skutecne statecne zeny
5. 6. 2022 11:22
4. 6. 2022 19:27
4. 6. 2022 11:23