Hrníčkové recepty - vaření bez vážení
Patrně není hospodyňky (anebo i hospodáře), která by někdy nevyužila hrníčkové míry. Je to tak jednoduché a rychlé! Stanovit si hrníček a jím odměřovat nejen ingredience, ale vlastně i velikost výsledného pokrmu. Ideální je přitom vyměřovat jedním hrnkem skutečně každou ingredienci vybraného jídla. Pak se dozajista zadaří časově i chuťově!
Hrníčkově se většinou pečou buchty, koláče, bábovky, štoly i muffiny. Hrníček však lze použít i při pečení cukroví a sušenek. Nakonec se po dobrém odzkoušení dají hrníčkovat i ingredience na vaření. Tak radostně hrníčkujte - ušetřený čas oceníte vy i vaše rodina!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 1 hodinou
Věnečky výborné
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 6 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky
Zelené sójové boby edamame patří nejen do havajského poke. Kam ještě je můžete použít?
Buchtičky s krémem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept na dokonale nadýchané těsto a krém vonící vanilkou a rumem