Je jídlo dobrý sluha, ale zlý pán?
20. 1. 2015 Životní styl
Vím, že položit tuto otázku po Vánocích není zrovna fér, ale: Jak se cítíte? Cítíte se lehký jako pírko a ve formě? Nebo jako vícevrstevná verze sebe sama překračující své standardní váhové limity? Nebojte se, nejste v tom sami... Smutnou skutečností je, že až 4/5 Čechů se po výživných vánočních svátcích necítí zrovna ve své kůži. A jsou vesměs rádi, že hned po prosinci nenásleduje plavková sezona. Což nám tak akorát dává čas a prostor na zdravé hubnutí.
Vím, že položit tuto otázku po Vánocích není zrovna fér, ale: Jak se cítíte? Cítíte se lehký jako pírko a ve formě? Nebo jako vícevrstevná verze sebe sama překračující své standardní váhové limity? Nebojte se, nejste v tom sami... Smutnou skutečností je, že až 4/5 Čechů se po výživných vánočních svátcích necítí zrovna ve své kůži. A jsou vesměs rádi, že hned po prosinci nenásleduje plavková sezona. Což nám tak akorát dává čas a prostor na zdravé hubnutí.
Pomalu rychleji zhubneš
Máme pro vás jeden zajímavý návrh na rozumnou smlouvu s tělem. Takovou, která z vás neudělá rezignované zombíky bez energie, ani zběsilé lovce jakýchkoliv zdrojů kalorií, když se nikdo nedívá. Nebudeme po vás chtít, abyste nahradili normální jídlo chemickými sloučeninami z lékárny ani abyste trávili dny a noci na běhátku spalováním tukových buněk. My sami patříme k těm, kdo mají rádi jídlo a k pohybu přistupují s citem, tak vám nebudeme vodu kázat a víno pít.
Méně není nikdy více
Určitě dobře víte, co máte a co nemáte jíst, když chcete zhubnout nebo udržet se na stávající váhové úrovni. Předpokládáme, že pokud se vážně rozhodnete pro změnu, nebudete se obratem ruky sabotovat porušováním těch nejzákladnějších pravidel: „opatrně s mastným, sladkým a s promile“. Slovo opatrně se nám zdá rozumné, absolutní zákaz snese dlouhodobě málokdo a na druhé straně taky málokdo snad věří tomu, že dosáhne pozitivních výsledků, pokud to „opatrně“ nebude. To bychom měli ten nezbytný základ a teď:
Naše rada navíc zní: nahraďte u každého obědu a u každé večeře po dobu 6 týdnů přílohy tímto jídlem: Perfect Pasta. V praxi to znamená, že po dobu 6 týdnů, kterou považujeme za adekvátní zkušebnou, budete jíst obědy a večeře tak jak předtím, pouze místo brambor, knedlíků, pečiva, rýže a těstovin budete připravovat a jíst nudle Perfect Pasta.
Vypadají jako špagety, ale nejsou to špagety
Perfect Pasta je zeleninová alternativa těstovin. Je vyráběná z přírodní zázračné plodiny Konjac Amorphalus, což je kořenová zelenina, která se pěstuje téměř v celé jihovýchodní Asii. Perfect Pasta neobsahuje žádné využitelné kalorie a má vysoký obsah vlákniny. Obsahuje 96% vody a 3,8% Glucomannanu. V tomto daru přírody není žádný tuk, žádné cukry, žádný lepek! Zázračný efekt Konjacu je dán rovněž jeho obsahem antiaging polyfenolů a dalších antioxidantů pomáhajících vypadat mladě a štíhle.
Dobrá správa je, že příprava jídla s Perfect Pasta vás rozhodne nezdrží ani nezaměstná víc, než příprava klasických příloh. Pouze s tím rozdílem, že opravdu nemáte co zkazit. Perfect Pasta zvládne připravit i absolutní kuchař začátečník a zároveň i hladoš, který má 5 minut na to, aby něco uvařil, jinak sní co mu přijde pod ruku.
Přejeme Vám štíhlý Perfect Pasta rok a kdybyste potřebovali vědět cokoliv, co jsme sem nenapsali, kontaktujte nás zde: www.perfectpasta.cz.
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Jedlá soda: Máme pro vás rady a tipy na její využití při vaření i při úklidu
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 6 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Komentáře