Jak na křupavé palačinky. Obvykle je připravujeme jemné a vláčné, pouze s malým množstvím tuku, ale jde to i jinak
Palačinky jsou pochoutkou pro děti i dospělé. Dají se připravit a dozdobit různými způsoby, ať už nasladko nebo naslano. Nejraději je chystáme jemné a vláčné, ale jde to i jinak.
Palačinky jsou velmi oblíbené a ceníme si, když na jejich přípravu spotřebujeme co nejméně tuku. Výsledkem je pak jemná tenká palačinka, která je příjemně vláčná. Těsto na palačinky připravujeme pečlivě podle osvědčených receptů a dáme si záležet na správném odměření surovin.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak upéct křupavé palačinky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Palačinkový den se slaví právě dnes! Ukážeme vám, jak na ty nejlepší a nejtenčí a zjistíte taky, kde se konají palačinkové závody
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Komentáře